Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neden gündüz oynansın ki?

F.Bahçe-G.Saray derbisinin şimdiden saati tartışılıyor. Saati niye tartışılıyor ki? Allah'ın unuttuğu yerdeki maçı gündüz oynatmak mantıklı. Hem güvenlik hem de 70 bin kişinin geliş-gidişi açısından.. Ama Saracoğlu'nda niye gündüz oynansın ki? G.Saray'ın isteğinin mantığı yok. Zaten G.Saray'ı mantıklı insanlar yönetmiyor ki..
Peki ya maç?
G.Saray'ı bir mucize kurtarır. İki haftadır gördüğüm F.Bahçe, 6-0'ı da unutturacak güçte. Ben, Fatih Terim'in de bir futbol dehası olduğuna inanıyorum. Bu maçı kazanmanın, hem G.Saray hem kendisi açısından ne kadar önemli olduğunu biliyor. Bugün "Fatih Terim, Villarreal'i değil, F.Bahçe'yi düşünüyor" deseler inanırım. Terim gibi Avrupa için yaşayan bir adamın bu hafta Türkiye'yi ön plana alması için önemli sebepler var. Hatta Özhan Canaydın'ın kaderi de F.Bahçe maçına bağlı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA