Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Göbek Star isteriz!..

SEVGİ'NİN GÜNLÜĞÜ

Buradan yetkililere sesleniyorum. Göbek Star yarışması isteriz! Kalıbımı koyarım bütün yarışmalar anında out, Göbek Star fena halde in olur. Ampul nasıl mı yandı? İşte hikayesi.
Doğum günleri mühimdir. "Doğum günü, moğum günü haz etmem" tipik istemem yan cebimeci ağzıdır. Bizzat test ettim, en anti-kutlama taraftarı bile üç kere oley karşısında çözülüverir.
Kimi küçük bir yemek, tek mumlu pastayla geçiştirirken, kimi anlı şanlı partiler verir. Partileme derecesi tamamen kişinin abartma kabiliyetine ve cüzdanına endekslidir. Doğum gününü şenlendirmeye niyet etmiş Türk evladının birinci adresi sazlı sözlü meyhanelerdir. Canlı ya da banttan fark etmez. Fasıl olsun, göbek olsun, bizim olsun.
Bu tip gecelerin en kekremsi (ekşiden hallice) yanı başıdır. Henüz alkol kana karışmamış, darbuka konuya girmemiştir. Bu süreçte genelde kız istemeye gelmiş gibi kuytuya çöker bir cengaverin piste atılmasını beklersiniz. Ya da yanınızdaki arkadaşa kaynayıp, ortamdan kaytarırsınız.
Doğum günü çocuğu kızsa en cafcaflı kılıkta kuaförden on dakika önce çıkmıştır. Erkekse tiril tiril gömleğini giymiş, sinek kaydısı yerinde, bir şişe parfümü üstüne boca etmiştir.
Tüm bunları beş yüzüncü kez gittiğim doğum günü tip 1'de (meyhane+fasıl) düşünürken tuttum Göbek Star'a vardım.
Göbek Star kıvılcımlarını Bayan Beş Dakika olarak tabir ettiğim hatun yaktı.. Gecenin başı, millet usul usul demlenmeye başlamış. İçesim yok, sevgilimle laflayıp etrafı kesiyorum. Kız "Ay valla beş dakika kalıcam, hiç sıkışmayın" diyerek karşıma oturdu. On dakika sonra dörtlü saz heyeti tıngırdatmaya başladı.
Yanımda oturan kadın kırk yaş civarlarında. Gündüzleri yönetici, geceleri dansöz. Asena solda sıfır. Ablanın durduğu anlar; sigara yakmak, alkol almak ve çileklerimden aşırmak. Artı kafayı Yalın'ın "Zalim" şarkısına takmış. Korkarım zalimin biri oyun bozmuş, efkar durumları söz konusu. Üç dakikada bir "Zalim oyun bozan" tezahüratı yapıyor. Ah bu kadar dansa ritim duygusu olsaydı keşke. Ama ne yapsın istiyoo hevesli kadın.
Bu arada Bayan Beş Dakika, oldu bir saat kırk beş dakika, darbukatörün tam yanında Shakira figürlerini sergiliyor. Bir yandan da masadaki cep telefonuna koşup mesaj çekiyor. Tam çalkalarken gece biterse, devamını getirmesi lazım. Arto, Gay Club İstanbul ne verdiyse dayanacak.
O esnada kızların tam ortasına dokuz sekizlik JR düştü (Dallas'taki Ceyar). Ben kırıkseksüel sandım, sevgilim "Aslan gibi çocuktur" dedi.
Onu bunu bilmem de abi yanına di- ğer hemcinslerini katıp bir döktürdü ki offf. "Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah" bu kadar neşeli söylenir, bu ne dert bu ne göbek arkadaşlar!. Ayrıca çözemediğim nokta; insan "Aman Adanalı, canım Adanalı" şarkısında niçin omuz omuza zıplar?
Eleştirdiğim sanılmasın, izlemesi çok keyifliydi. Ha sen niye döktürmedin derseniz; "Karizmam kaldırmaz şekerim, ben nerede döktüreceğimi bilirim."
Küçükken "Oy oy Emine"'yi çığırırken komşulara az mı göbek attım. Mevzuya dönersek; Pop Star hikaye millet kıvırmaya hasta, buradan yetkililere sesleniyorum!
Altmıışşş, yetmiişş, sekseenn
e-mail: sevgunluk@yahoo.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA