Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tavus!..

Eskişehir ve Kıbrıs öncesi, minik, ama kayda değer bir defile izledik. Adana Mensa'nın 2005 kışı için hazırladığı kumaşları Özlem Süer'in gerçekten başarılı, sıcak ve zevk dolu ve ilhamını tavus kuşundan alan kıyafetleri ile izledik. Adana bir zamanlar mensucat denince akla gelen ilk ve tek kentimizdi. O büyük fabrikalar birer birer yok oldular. Şimdi Mensa temsil ediyor Çukurova'yı.. İyi de ediyor.
Uğurkan Erez bayağı uğraşmış ve de çok başarılı bir sunuş ortaya çıkarmış..
Bittiği zaman inanın herkes üzüldü.. Nihan gene podyumun yıldızı idi.. Dönüşte Kumsal'da resimlerini gördüm. Beğenmedim. Kadın resmi çekmenin dünyanın en zor sanatlarından biri olduğunu Erkekçe'yi yönettiğim dönemlerden bilirim.
Öyle yanlış açılardan, perspektif denen şey öyle ihmal edilerek deklanşöre basılmış ki kızın bacakları güdük ve şişman çıkmış nerdeyse.. Oysa Nihan'ın her mankene iç çektirecek kadar mevzun bacakları var..
Allah'tan yüz ve mimikler iyi de, Şengül'ün sayfaları kurtulmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA