Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir tavsiye: Görevi gene tehlike.. Ama tersine..

Filmin adı Collateral.. Bu lafı bu ülkede herkes biliyor olmalı ki, getirenler Türkçe ad koyma gereği duymamış..
Vallahi ben sözlükten baktım.. Karmaşık anlamları arasında bir tanesi filme cuk oturuyor..
Yan Yana..
Tom Cruise, gözünü budaktan esirgemeyen, çok iyi yetiştirilmiş, çok iyi dövüşen, çok hızlı öldüren, hepsinden önemlisi, aldığı görevi tamamlamak için ölümü dahi göze alan biri.. Görevimiz Tehlike'de canlandırdığı tip, aynen..
Ama bu defa madalyonun ters tarafında yer alıyor..
Bir mafya tetikçisi Cruise.. Büyük bir uyuşturucu çetesi reisi, çeteye ihanet ederek savcı ile işbirliği yapan ve mahkemeye şahit olarak çıkması beklenen eski adamlarını ortadan kaldırma görevini Tom'a vermiş..
Peki Yan Yana, ne?..
Tom Cruise, kurbanlarının yaşadığı kente gelince bir taksiye biniyor.. Sabaha kadar kentin beş semtine uğrayacak, beş kişiyi öldürecek, sabah ilk uçakla da geldiği gibi gidecek.
Taksinin şöförü James Fox.. Kendi halinde, sıradan bir iyi insan.. Ama işini de çok iyi biliyor.. (Ercan'ı da götürdüm filme ki, şöförlük nedir öğrensin..) Tom onun işini çok iyi bildiğini görünce de, durmadan taksi değiştirmektense sabaha kadar onunla olmayı tercih ediyor..
Hiç tanımadığı birisini görev uğruna gözünü kırpmadan öldüren bir katil.. Dünya iyi kendi halinde bir taksi şöförü, kanlı bir Los Angeles gecesinde yan yana..
İki oyuncu da harika oynayınca, ortaya başından sonuna nefes kesen, ilgi ile izlenen bir film çıkmış..
Tom Cruise gibi dünyanın, özellikle kadınların sevgilisi bir adamı, böylesine bir katil rolünde izlemek de ayrıca ilginç..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA