Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hakaret!..

"HAVA yollarında mürettebatın maske takması yolculara hakarettir" demişti, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Seraceddin Çom, Cuma sabahı yaptığımız konuşmada..
"Bu maske palavrası nedir?.. Koruyucu özelliği yoktur. Ancak hastaya takılırsa kısmen yararı olur, aksırıp tıksırırken etrafa tükrük saçmaz" demiştim. Uçaklarda ve hava alanlarındaki maskeli görevlilerin yolcularda gereksiz ve aptalca bir dehşet havası yarattıklarını yazmıştım. Sayın Çom "Halklısınız. O uygulamayı hemen kaldırdık" derken, yolcularını değil, kendi adamlarını düşünür görüntüsü veren Türk Hava Yollarını da suçlamıştı.
Pazartesi sabahına kadar yığınla dost aradı, açıklamayı köşemde okuyan. Sayın Çom'un haberi yok demek.. THY ve hava limanlarında maske uygulaması aynen sürüyormuş..
Bir daha yazayım..
Tıp açısından.. Her yarım saatte bir değiştirilirse, maskenin çok küçük bir yararı olması ihtimali var.. Yarım saatte bir atıp, yenisini takmak kaydı ile belki çok küçük bir fayda.. Ötesi göstermelik. Ötesi aptalca.. Ötesi yolcularda dehşet ve panik havası yaratmak..
THY'nin yeni işi bu mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA