Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fıkra Yıldırım Tuna'dan..
İki adam, barın iki ayrı kapısından aynı anda içeri girip barın birbirlerine tam zıt iki köşesine oturmuşlar.. Barmen birinci adama ne istediğini sormuş, "Ben Frizzli istiyorum" demiş, adam, "Bira üzerine bir ölçek tonik, portakal suyu, 2 damla limon, nane konmayacak.."
Barın diğer ucundaki adam da "Ben Frizzli istiyorum" demiş, "Bira üzerine bir ölçek tonik, portakal suyu, 2 damla limon, nane konmayacak.."
Barmen içkileri hazırlamış, her iki adama servis yaparken ne iş yaptıklarını sormuş, ikisinin de Matematik profesörü olduklarını, farklı üniversitelerde 'Teorik Matematik' dersi verdiklerini öğrenince "Çok tuhaf" demiş, "İkiniz de hiç duymadığım aynı kokteyli istediniz, aynı anda barıma girdiniz, içkiyi aynı kelimelerle tarif ettiniz, aynı konuda uzmansınız, böyle bir tesadüf olabilir mi?.." "Olabilir" demiş ikisi de soruya sözleşmiş gibi.. "On iki milyar dokuz yüz bin seksen beşte bir ihtimalle pekala olabilir..!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA