Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Serdar!..

Yıllardır kafamdaki bir sorunun cevabı dün Serdar Turgut'tan geldi.. Akşam'daki yazısında Ertuğrul Özkök'ü anlatıyordu. "Varsayalım ki bana hafta başında 'Serdar hafta sonunda yemek yiyelim' dedi. Daha cümlesinin 'Yemek yiyelim' bölümü ağzından çıkmadan 'Randevuyu nasıl iptal ederim'i planlamaya başlar. Sonra hafta sonunda olması gereken yemek dört ay sonra gerçekleşir.
Ne dört ayı Serdar.. Nerdeyse 4 senedir, Ertuğrul her gördüğünde boynuma sarılır "Yahu bu hafta buluşup bir yemek yiyelim" der..
Hatta, bir süre Hürriyet Spor'u çıkaran Mehmet Aslan'ın dergisine her hafta görüş verirken "Hıncal'a ayıp oluyor. Bedava olur mu" dediğini Mehmet nakletmişti de, "Paranın ne önemi var.. Bir yemek yiyelim.. Hele o yemekte, bizzat seçtiğini açıkladığı son sayfa kızlarından bir ikisi de olursa, fazlasıyla ödeşiriz" demiştim.
O bile fayda etmedi Serdar..
Ertuğrul'dan bu alacağımı tahsil etmenin bir yolunu biliyor musun?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA