Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu futbol değil!..

Yani inanılır gibi değil.. Fırat Aydınus, iki metre önündeki çok net penaltıyı nasıl görmez?. Üstelik serbest vuruş. Yani tam yerinde, o topu bekliyor ve izliyor.. Bursa gibi şampiyon adayı bir takımın yolunu kesmek için mi?. Trabzon'dan görünür tehlike yok nasılsa..
Ya M. Kemal Abitoğlu.. Maçı yedi dakika uzatmış. O da bitmek üzere.. Baroni kendi sahasında hem de nasıl kolla kesiyor ki, refleks olarak duruyor.. O sırada lütfen DigiTurk'e gidip hakem Abitoğlu'nu izleyin.. Nasıl çırpınarak "Acele et" diye eller sallıyor Baroni'ye.. "Oyna" işareti değil. Düdük çalmamışsın, oynayacak tabii adam.. Çırpınma "Acele et. Maç bitiyor" anlamına.. Hakem değil, Daum adam.. Ve o top gidip gol oluyor, Fener'e puan geliyor.. Abitoğlu elle oynamayı verse maç bitecek ve kümede kalma savaşı veren Manisa 3 puan alacak.
Şimdi soru..
Yıl sonunda Bursa ile Fener arasında Şampiyonluk, ya da Şampiyonlar Ligi'nde oynama hakkı bir iki puanla değişirse, bunu kim sağlamış olacak?. Peki ya Manisa 2 puanla küme düşerse, sorumlu kim?. Takımlar mı, hakemler mi?.
Oğuz Sarvan, nam muhterem, bu soruya yanıt verebilir mi?. Ya da tüm güvenirliğini yitirmiş bu adamı ısrarla hakemler ve gözlemcilerin başında tutan Mahmut Özgener kardeşimin bir diyeceği olabilir mi?..
Marka değeri 500 milyon dolar olan futbolumuzun beş paralık edilmesine göz yumacak mıyız?.
Kimin ne olacağına hakemler karar veriyorsa, biz o maçları niye izleyelim ki?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA