Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Best'in besti!..

"Best" en iyi demek İngilizcede.. Best Western, günde 400 bin konuk ağırlayan uluslararası otel zinciri.. Türkiye'de 15 otelleri var. İzmir Konak, benim İzmir otelim.. Otel konumu itibarı ile çok iyi.. Harika deniz manzarası ve havaalanı dahil her yere çok kolay ulaşan bir yol ağının göbeğinde olması tercih nedeni. Ama benim orda kalmamın sebebi Sevgili Muzo.. Otelin Genel Müdürü Muzaffer Tağıl..
Beni tanıyanlar bilirler.. Otel, tatil köyü, restoran benzeri yerler söz konusu olunca ben yere değil, insana, dostlarıma giderim. Oralarda kendimi evimde hissederim çünkü..
Muzo dün aradı. Çok mutlu..
Best Western Kalite Denetleme ekibinin verdiği puanlar sonucu, BW Konak, 1000 üzerinden 998 almış. Best Of The Best ve Best Western Küresel Kalite Ödülleri'ni kazanmış.
İçinde yaşadığımız küresel krize rağmen, genelde işadamlarının tercih ettiği BW'de önceki hafta gittiğimde boş oda yoktu. Bu yılın ilk dört ayında doluluk yüzde 87 imiş.
Kutlarım Sevgili Muzo!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA