Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir sanat fuarı daha

Bu hafta sonu için ajandanıza mutlak ArtShow diye bir işaret koyun.. Mustafa Kemal Kültür Merkezi/ Akatlar'da enfes bir resim heykel fuarı açıldı. Arts-Show 2010.. Pazar günü son, fazla vaktiniz yok..
Bu yıl heykel ayrıca önemli, ayrıca bol..
Çünkü bu geleneksel fuarı İstanbul'a kazandıran Beşiktaş Belediyesi galerileri heykel sergilemeye de mecbur tutmuş. Birbirinden ilginç heykeller var..
Başkan İsmail Ünal, heykel ısrarını çok güzel açıklıyor..
"Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiği şeyleri yapmaz, itiraf etmeli ki, o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur" demiş Mustafa Kemal Atatürk..
Mine Poyraz'ın, Selçuk Yılmaz'ın, Akın Yıldırım'ın, Uğur Çalışkan'ın heykellerine, Duygu Bağlan'ın seramiklerine bayıldım.
Resimler.. Eski dost Hikmet Karabulut 3 yıldır gelmiyordu yaşadığı Fransa'dan.. Enfes resimlerle dönmüş. Hemen yanında Galip Nahit Noyan'ın çekici tabloları..
Mehmet Gün gene durduruyor ziyaretçileri önünde.. Aslında önünde duracağınız resim çok.. En az bir saat ayırın hafta sonunda ve ArtShow'u dolaşın, ailecek..
Hayatınıza güzellik katın.. Güzel sanatlar katın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA