Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tesadüf!..

Salı gecesi müthiş yorgundum. Eve erken geldim ama uykum yok.. Digiturk'te dolaşıyorum.. Bir Amerikan kanalı var, E.. Takıldım.. Gerçek Hollywood Öyküleri diye bir belgesel dizi yayınlıyorlar.. Vanessa Williams'ı anlatıyor, o gece. Takıldım. Bu adı iyi bilirim çünkü.. 1984 Amerika Güzeliydi. Özelliği mi?.. Amerika tarihinin ilk zenci güzeliydi Vanessa..
Yer yerinden oynamıştı. Ku Klux Klan adlı beyaz terör örgütü anında tehditlere başlarken, zenci fanatik örgütler de, "Beyazlarla iş birliği yapıyor" diye ölümle tehdit etmişlerdi kızı..
Vanessa'nın tacını 2 ay sonra geri aldılar.. Zenci olduğu için değil, üniversitede okurken okul parası için asistanlık yaptığı bir fotoğrafçıya poz verip çıplak resimler çektirdiği için.. Vanessa, Amerika Güzeli olunca, fotoğrafçı resimleri Penthouse'a satmış, derginin o sayısı da 6 milyon basmıştı..
Nerden biliyorum..
Ben de o sırada Erkekçe'yi çıkarıyordum ve Kazım Baba aracılığıyla o Penthouse'u buldurup resimleri yayınlamıştım. (Penthouse ve Playboy gibi dergilerin bu ülkeye girmesi hâlâ yasaktır. İyi mi?..)
Skandal, Vanessa'yı bir günde bitirmişti.. Ama E Kanaldaki belgeselden öğreniyorum ki, dönüşü muhteşem olmuş..
Yayınlandığı geceye dikkat.. 11 Mayıs salı.. Hani tüm yerli kanallarda ayni saatlerde "Skandal ve İstifa" haberleri dönerken..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA