Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kanyon'da ızdırap!..

Yani tekrar tekrar oynayan 3 reklam var.. Hele birisi yıllardır tekrar ediyor.. İnsanı sinemaya gitmekten caydırır.
Kanyon açıldığından beri dönen, sevgili kardeşim Muzo'nun (Muzaffer Yıldırım) yönettiği fitness merkezlerinin güya tanıtım filmi.. Gitmesem, yaşamasam "Düşman şirket yaptırdı" diyeceğim. Böylesi cıvıl cıvıl bir merkez ancak bu kadar itici, "Sakın gelmeyin" dercesine tanıtılır.. Yani adam gibi bir tanıtım filmi çekecek paraları mı yok da, yıllardır bu rezillik her film arasında perdede?.
Garanti Bankası güya çocuklara yönelik bir çizgi reklam filmi yapmış..
"Ağbim işçi, ama işsiz.. Herkes parasını Garanti Bankası'na yatırsın. Parası olmayan bu adam gitsin, bankadan borç alsın, fabrika kursun, ağbime de iş versin.."
Yahu niye?.. Bari fonda da Cem Karaca'nın "İşçisin sen işçi kal" şarkısı çalsaydı. Niye parasız adam borç alıp fabrika kuruyor da, çocuğun ağbisi kurmuyor?.. İşçi doğdu diye mi?. Çocuğa bu mesaj mı verilir, Garanti Bankası?.
Üçüncüsü Eureko Sigorta.. Bu şirket, en kötü reklamları yapmakta dünya birincisi.. Yahu insanı sade Eureko'dan değil, sigorta fikrinden nefret ettirir bunlar. İnsanlar bu kadar geri zekâlı mı?. Aptal mı, ahmak mı?. Sigortayı anlatacak aklı başında bir düşünce, espri yok mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA