Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Konserlerde aralar!..

AİDA'NIN üçüncü perdesi bittiğinde saat bire yaklaşıyordu ve çalan dördüncü perdenin değil, midemizin zilleriydi.. Ünal bir şekilde büfeye telefonla ulaşmayı başardı. Oturduğumuz locaya sosisli sandviç yetiştirdiler de kan şekerimin düşmesini önledik.. Getiren genç "Yaz Hıncal ağbi ne olur" dedi..
Efendim bizim sanatçılar yeni bir havaya girmişler. Konserlerinde ara vermiyor ve başlayıp bitiriyorlarmış..
Bu ne demek?.. Büfenin iflası.. Çünkü öncesinde satış nerdeyse yok. Bitişte hiç yok.. Varsa yoksa, arada.. Onu da yapmayınca sanatçı, o büfeyi tonla para verip kiralayan işletmeci battı.. "Batsın kerata.. Bana ne" diyebilirsiniz.. Kerata batsın da, o büfeden o yaz konseri gecesi kaç aile ekmek yiyor?. Kaç genç adam o verilmeyen ara yüzünden o gece evine para götüremiyor hiç düşündünüz mü?.
Özellikle sanatçılar, yani yaptıkları iş gereği, kalpleri en iyi çarpması gerekenler düşündü mü?. Organizatörler, konser sözleşmelerine "Ara" maddesi koymalı mutlak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA