Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

23 sene olmuş..

23 sene olmuş meğer, başımın belası Erkan (Özerman) bu işe başlayalı.. İlkini hatırlıyorum. Gayrettepe Dedeman'ın kulislerinde koşuşup duruyorduk. O organizasyonun, ben manken adaylarının.. İyi niyetimden şüphe etti sanırım, bir daha ısrar etmedi.
Geçen hafta "Jürisin" diye tebliğ edince "Artık zararsız olduğuma karar verdi herhalde" dedim..
Gittik, Haliç Kültür Merkezi'ne.. 25 erkek, 23 kız.. İki kız son anda çekilmiş..
"Bu bir güzellik değil, mankenlik yarışması" diye anons ettiler. Bu anonsu önce Erkan'a yapmak lazım..
Adaylar mayoyla geçerken üzerlerinde numara var. Asli işlerini yapar, yani kıyafet sunarken yok. Önümüzdeki katalogda da numara yok.. Hayatımın en zor jüriliğini yaptım. "Bu kim?.. Kaç numara" demekten canım çıktı. Yanımda Neslihan Yargıcı bir ikisini tanıyor söyledi.. Ötekiler karine ile..
Manken yarışmasında benim yürüyüş, merdiven iniş çıkış, kostüm taşıma görmem lazım?.. Hani nerde?.
Erkekleri görmeliydiniz. Yahu o "Vampir" filmini çekeni asmalı.. Sahnede on tane Edward, sekiz tane Jakop dolaşıyor sanki.. Saçlar, kaşlar, tavırlar..
Genelde çok iyi tipler vardı.. Beşinci olan Yiğit İzik bence açık ara birinci olmalıydı.. Ama bizim jüri, Baby Face yarışması yapıyordu sanki. Çocuk yüzlü ve görünüşlüler kazandı.
Kızlarda Yeliz'in hakkıydı, zaten.. Erkek kardeşini yarışmaya kaydettirmek için gelmiş. Neslihan görmüş, döve döve yarışmaya sokmuş. İşe bakın.. Yeliz rakipsizdi, doğru.. Ama Ezgi Erdovan'ın hakkı yendi.. Bu kızı manken ve foto model olarak çok duyacaksınız, görün bakın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA