Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Polat!..

(Bu yazı aslında dün yayınlanacaktı. Reklamların ve editörümle asistanımın ihmali yüzünden sayfaya giremedi.. Ama Galatasaray'ın kimliksiz yönetimi tüm camianın beklediği toplantıdan bir karar çıkarmayı dahi beceremeyince eskimedi. Bu yüzden yeniden köşeye aldım. İnşallah bu defa yayınlanır..)

***

Galatasaray- Ankaragücü maçı sırasında sık sık protokol tribününe takıldı kameralar.. Adnan Polat'ın yüzünü gösterdi yakın çekimle.. Nasıl üzüldüğünü, nasıl ıstırap çektiğini hissettim, sevgili dostumun..
Çok hem de çok sert eleştiriyorum Adnan'ı.. Ama bu ona sevgimi değiştirmiyor. İşim başka, duygularım başka..
Adnan, kendi düştüğü çukurda ağlıyor..
Yürekten bir Galatasaraylı olarak iş başına geldi. Çok da iyi işler yaptı. Daha da iyilerini yapabilirdi. Ama kimsenin sebebini anlayamadığı bir Adnan Sezgin aşkına kapıldı. Ondan vazgeçmeme uğruna kariyerini tepeledi. Sezgin, onu yakın dostu Aziz Yıldırım'a yanaştırdı. Adnan Polat giderek Aziz Yıldırım'ın yaveri hası oldu. Fenerbahçe Başkanının iki adım gerisinde ve izinde gitmeye başladı.
Galatasaray yönetim kurulunda bir kişi çıkıp da yüzüne gerçekleri haykıramadı. Kongreler ve Divan uyudu. Adnan'ın uçuruma düşüşü hızlandı.
Şu anda pazartesi sabahı. Fener maçına bir hafta var. Bir kaç saat sonra o göstermelik yönetim kurulu toplanacak ve önemli kararlar alacakmış. Alacakları en "Galatasaraylı" karar istifa etmek olur. Çünkü hiçbiri orada oturmaya layık değiller..
Rijkaard'ın kafasını kesmek komik bir önlem olur. Onların ömrünü birkaç hafta uzatır, o kadar. Galatasaray'ı kongre paklar.. Bu yönetimin hepsinden kurtaracak kongre.. Ama onlardan bu karar çıkmaz.
Tahminim.. Rijkaard gider. Gider de, Adnan Sezgin kalır mı?. Asıl mesele o.. Adnan Polat, Sevgili Sezgin'inden vazgeçemezse, Sezgin'e razı birini bulabilir ancak.. O da taraftarın istediği Fatih Terim asla olmaz. Fatih'in olduğu yere Adnan Sezgin çay içmeye bile gelemez. Çözüm Sezgin'e göre olursa, yeni Bir Rijkaard yaratılır o kadar.
Oysa o tribünde içi kan ağlayan Adnan Polat'ı şu anda kurtarabilecek tek isim tam yetki ile futbol şubesinin başına geçecek Fatih Terim'dir. Teknik Direktör değil.. Galatasaray'ın Futbol Tek Direktörü..
Teknik Direktör mü?. Benim adayım Mustafa Denizli..
Fatih Terim futbolu, Mustafa Denizli takımı yönetiyor. Sahada ikisi yan yana.. Düşünebiliyor musunuz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA