Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gökçek'in gecekondusu!..

"Gerçek taraftar takıma sahip çıktı" demiş, Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek..
Nasıl Onursal?.. Ankaragücü'nü oğlu için satın aldı.. Resmi başkan Oğul Gökçek de ondan..
Peki, takımı protesto edenler kim?. Melih Gökçek'in ifadesiyle "Kendini bilmez gecekondu gurubu.."
İnanılır gibi değil.. Melih Gökçek seçimleri nerden topladığı oylarla kazanıyor?. Çankaya'dan mı?.
İkincisi.. Ankaragücü kurulduğundan bu yana, Ankara'nın küçük esnafının ve işçi kesiminin takımıdır.. Benim orada olduğum yıllarda, ancak kale arkasından maç izleyebilen bu guruba rakip taraftarlar "Pazarcılar" diye bağırırdı.
Şimdi bu taraftar dışlanıyor. Ankaraspor'dan transfer taraftarlar bedava biletlere boğulurken, "Kendini bilmez Gecekondu Gurubu" maçlara gelemesin diye bilet fiyatları yüksek tutuluyor.
Ankara Belediyesi'nin pek çok genç ve amatör, futbol dışı şubesinin kapatılması pahasına kurulan Ankaraspor, harcanan milyarlara, yapılan stada, müthiş promosyonlara rağmen seyirci toplamayınca, Gökçek, türlü çeşitli vaadlerle her kulüp gibi mali kriz içindeki Ankaragücü'nü ele geçirdi. Milyarlara mal olan Ankaraspor dışlandı, kenara atıldı. Ama işte.. Esas taraftarından koparılan yeni Gökçekgücü de tutmadı..
Durum budur!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA