Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yemezler Adnan!..

ADNAN Polat'ın kellesini kurtarmak için yeni oyun.. Adnan Sezgin altıncı (!) kez istifa edecek. Adnan Polat bu defa "Evet" diyecek. Düdüklü tencerenin düdüğü açılıp biraz buhar salınıp, basınç azaltılacak. Mali kongrede ibra sağlanacak. Olağanüstü kongre için oy toplayanların yolu kesilecek.
Adnan Polat rahatlarsa, yol alabilecek duruma gelirse Adnan Sezgin yeniden işinin başına dönecek.
Galatasaray camiası, Galatasaray Kongresi bunu yerse, bu oyuna gelirse, helal olsun. O zaman bu Galatasaray bu Adnanlara layık demektir. Kimse şikâyet etmesin..
Yahu Galatasaray'ın başına bu felaket bağıra bağıra gelmedi mi?. Önce Avrupa, sonra lig, sonra da kupadan yok olmaya şaşan ferd-i vahit var mı?.
Kulüp adım adım çöküntüye giderken, Adnan Polat "Adnan Sezgin'siz Galatasaray olmaz" diye bas bas bağırmıyor, onu yerinde tutmak için kendisine kongre kazandıran en başarılı ve en yakın çalışma arkadaşlarını, Haldun Üstünelleri, Cemal Özgörkeyleri, Mehmet Helvacıları birbiri ardına harcamıyor muydu?.
Şimdi ne oldu da, devir değişti?.. Ne oldu da, sözüm ona bundan evvel beş kez geri çevirdiği istifayı bu defa kabul etti..
Yoo Adnan dostum yoo..
Artık yemezler..
Geçti Bor'un pazarı, sür eşşeği Niğde'ye..
Sen gideceksin.. Galatasaray'da işlerin normale dönmesi için tek çare, senin gitmen..
Senin yüzünden taraftarla takım arasında tüm bağlar koptu. Senin yüzünden tribünler, bu takımın kaptanlarını yuhalamaya başladı. Senin yüzünden, Telekom Arena'nın önünde heykeli dikilesi Hagi gibi bir Galatasaray efsanesi insan içine çıkamaz hale geldi.
Galatasaray'ı, Galatasaray yapan tüm değerler, gitti gidiyor.. Kulübü bu durumdan kurtaracak güçte ve çapta olanların hiçbiri, senin yüzünden görev kabul etmiyor.
Türk futbol tarihinin yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri Arda'nın haline bak.. Ne hale getirdin?. O da gidecek, sen kalırsan..
Galatasaray'ın kurtuluşu tertemiz, bembeyaz bir sayfa açılmasıyla mümkün.. O sayfa da, başında "Adnan" yazarken açılmaz.. Açılamaz..
Git Adnan!.. İçinde Galatasaraylılığın zerresi kalmışsa git..
Gitmiyorsan.. Geçici olarak öteki Adnan'ın kellesini almış gibi yaparak hâlâ vakit kazanmaya çalışıyorsan, o zaman da kongre kulübe sahiplenmeli ve derhal toplanacak Olağanüstü Kongre'de kulüple ilişiğin kesilmeli.
Galatasaray depremi, başka türlü dinmez!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA