Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dakikalar..

Efendim Yaşamdan Dakikalar'a başladık ama biraz tatsız başladık.. Bir defa, seyircilerin hemen hepsi sesten şikayetçi oldu. SkyTurk akustik uzmanları sorunu tespit ettiler. Bu hafta düzelttiler..
Pazar sabahı, program, benim bildiğim ve size yazdığım alışılan saatten önce başlamış. Saat onda ekran başına geçenler, nerdeyse yarılanmış bir program bulmuşlar.
Nebil, o sorunun da çözüldüğünü söyledi bana.. Yaşamdan Dakikalar bu gece 21.00'de.. Tekrarı, pazar sabahı, eskiden olduğu gibi 10.00'da..
..Ve de bu hafta çok ama çok değişik bir "Dakikalar" çıktı ortaya..
Bizim programın ne önceden yazılmış metni var, ne de önceden konuşulmuş bir akışı.. Her şey anında orda başlıyor ve gelişiyor..
Bu hafta konuğumuz Behzat Gerçeker ve Arkadaşlarıydı.. Yani Enbe Orkestra ve Solistleri.. Behzat sazı öyle bir eline aldı, Sunay, Nebil ve beni öyle bir büyüledi ki, sadece orkestrasını değil, programı da yönetti..
Biz mest olduk resmen.. Siz de bayılacaksınız!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA