Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

45'lik!..

TRT Müzik'te yayınlanan Kırkbeşlik adlı programın yapımcısı ve yönetmeni Barış Akçalı'dan bir not aldım. TRT arşivlerinden derlenen o çok hoş nostalji programına "tesadüfen rasgelmiş" ve yazmıştım ya.. Bilgilendiriyor.. "Kırkbeşlik ilk olarak 2002- 2003 yıllarında 26 bölüm olarak hazırlandı ve o tarihten bu yana da TRT'nin çeşitli kanallarında defalarca yayınlandı.
Bu sezon programın yeni bölümlerinin hazırlıklarına başladık. Daha önce programı sunan Alper Fidaner'in danışmanlığı ve tiyatro sanatçısı Efsane Odağ'ın sunuculuğunda yepyeni bir formatta bir program oluşturduk.
Geçen hafta sizin izlediğiniz bölüm, 1. bölümümüzün tekrarıydı. 45'lik, her Çarşamba saat 12.00 ve her pazar saat 17.15'de TRT Müzik kanalında yayınlanıyor. Yayınlandığı günlerde de gece yarısından sonra tekrarları var.
TRT Arşivi'nden uzun zamandır yayınlanmayan görüntüleri bulup, bu şarkıları hatırlatıyoruz.
O dönemin şarkıcı ve gruplarının samimi, sıcak ve kaliteli müzik yaptığını düşünüyor ve o dönemleri bilmeyen şimdinin gençlerine de bu eski ve güzel şarkıları tanıtmak istiyoruz."
TRT, kim bilir daha neler yapıyordur?..
Bir de yaptıklarını duyurabilseler?.
Bu kurumun "Basın, Halkla İlişkiler" bölümü vardı benim bildiğim. Tonla maaş alan tonla adam.. Dağıttılar mı bu servisi?..Her gazete televizyona nerdeyse bir tam sayfa ayırırken üstelik..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA