Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Korkaklar medyası..

Fatih Terim hocam Futbol Federasyonu ile alay etmeye devam ediyor.. İhtar cezası verildi, tınmadı. 5 bin lira para" dediler, tekrar edince.. Daha da coştu. Bu defa kartın kurdelasını bile sakladı..
"Sizin kurallarınız, cezalarınız vız gelir, tırıs gider" havasında her maç ve zavallı federasyon da bu durumu seyrediyor. Bu defa yazmadan önce bekledim..
Aydınlar ve arkadaşlarından bir tepki gelecek mi, diye?.
Bir de, benim korkak medyam var ya.. Kendileri yazmaya maçaları sıkmıyor. Ben yazınca da "Hıncal yazdı. Terim ceza aldı" diye manşet atıyorlar.. Bakalım bu defa yüreklenecekler mi, diye bekledim.. Tıss yok böyle yazanlardan.. Bir Milliyet tek sütun haber yapmış.. "Gene takmadı" demiş, fotoğraflı..
Hoca kartı değil, federasyonu takmıyor.. Bunu yaparken, ona tapan, onu kendilerine rol model yapan milyonla gence nasıl tehlikeli bir örnek olduğunun farkında değil..
Bir kuralı beğenmeyebilirsin. Değişmesi için elinden geleni yaparsın, ama o kural orda durdukça "Ben tanımam" dedin mi, anarşiyi, isyanı teşvik edersin, genç ve ham beyinlerde..
Tanımayana tanıtacak güç nerde?..
Ara ki bulasın.. İş başına geldiği günden beri karar alma aczi içinde olduğunu her gün gösteren bu federasyon mu, bu artık mide bulandıran sorunu çözecek..
M.Ali Aydınlar'a bir tavsiyem var.. Futbol Genel Kurulu toplanacak ya.. Fatih Terim'in kendilerini adam yerine koymadığını her hafta ilan etmesini de, o kongreye getirsinler. Kulüp temsilcileri, Akreditasyon Kartı zorunluluğu getiren maddeyi değiştirmesin, ama sadece Fatih Terim'e mahsus olmak üzere, "Bir kişilik" takmama hakkı versin. Küme düşme bir defalık oluyor ya.. Bu niye olmasın..
Bu arada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da bir çift sözüm var.. Allahın günü Federasyona nutuk atıp "İlkeli olun. Kural neyse onu uygulayın" demekten vazgeçsin. Kendi teknik direktörünün kurallara uymasını sağlamayan bir başkanın, başkalarına talkın verme hakkı olur mu?. Verse ciddiye almaya değer mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA