Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İstanbul Valisi'ne..

Bu yazım doğrudan İstanbul Valisi'ne ve son umut.. Çünkü bu kente sahip bir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü yok. Olsa ses verirlerdi, bugüne kadar yazdıklarıma..
Salı saat 17.00.. Barbaros Bulvarı'ndan saptım, Fulya'ya gitmek üzere.. Trafiğin en civcivli saati ve o çıkış ayni zamanda Köprü bağlantısı.. Otobana giriş yani.. Ve bu kavşağın içinde, dikkat buyurun, bu kadar kritik bir kavşağın içinde sıra sıra servis arabaları park etmiş. Bu nasıl bir rezillik, bu nasıl bir sorumsuzluktur, Sayın Valim?..
Bu ne pervasızlıktır?.. O saatte o Bulvarda görevli polis ekiplerinin listesini isteyin.. 100'den az değildir.. Ama ekip ve polis kaynayan o Bulvardaki en önemli kavşağı servisler park yeri diye kullanıyor, yanlarından yığınla trafik polisi geçerken.. Cezadan zerre korkmadan.. Polis de sadece geçiyor zaten..
Sayın Valim..
"Bunları polis niye görmez" diye bin defa yazdım. Polisten değil, vatandaştan yanıt geldi.. "Polisler maaşlarının mislini servis şirketlerinden alıyorlar da ondan.."
Yani bu servisler, dururken, giderken her türlü suçu bu kadar pervasız işlerse, hem de yıllardan beri işlerse, vatandaş başka ne düşünsün Sayın Valim?.
Köprü, otoban girişinde park etmiş servis.. Emniyet şeridinde giden servis.. Trafiği allak bullak eden servis.. Ve oralarda hep trafik polisi var, üstelik?.
O zaman bir de siz düşünün bakalım Sayın Valim ne oluyor, acaba?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA