Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler Fatih Hocam..

Fatih Terim bir takım için psikolojik açıdan en zor olacak maça, sezon başından beri "Niye oynatmıyor" dediklerimi ilk 11'e koyarak çıktı.
Neden zor maç?. Ankara'nın simge takımı Ankaragücü, Melih Gökçek'in oğluna eğlence arama çabalarına alet olup maça çıkamaz hale geldi. Hemen bütün oyuncular ayrıldılar. Eski futbolcu, cefakar ve vefakar Hakan Kutlu alt yapıdan gençlerle takımı ayakta tutmaya çalışıyor.. Hani Manchester United'ın uçağı Yugoslavya'dan dönerken düşmüş, nerdeyse tüm A takımı yok olunca menecer Matt Busby, genç takımdan oyuncularla sahaya çıkıp "Bushby'nin Bebekleri" denen mucizeyi yaratmıştı ya.. O devirde Manchester'la oynayan her takımın ayakları dolaşırdı.
Forma alacak parası dahi olmayan Ankaragücü'ne karşı, hocalık kariyerine Ankaragücü'nde başlamış Fatih Terim takım çıkarıyor.. Düşünün..
İşte "Niye" diye sorduklarımın analizleri..
Gökhan Zan (8).. Bu ülkenin en iyi stoperlerinden biri olduğunu müthiş maç eksikliğine rağmen kanıtladı. Haftalardır 18'e bile alınmazken, tıpkı Bülent Korkmaz gibi kendini hazır tuttu. Servet gibi "Kadroda yokum, o zaman maçı bile seyretmem" deyip gitmedi. Formayı giyince de hakkını verdi.
Çağlar (9).. Riera'nın harika oynamasını sağlayan adamdı. Her akına katıldı. Soldan her atakta Riera'ya yardımcı oldu, ona koridorlar açtı, paslar aldı, paslar verdi. Savunma adamı olarak da çok çok iyiydi.
Ceyhun
(3/7) İlk yarı topa vurmayı unutmuş gibiydi. Durmadan hata yaptı.. Ama kendine gelmesi için 45 dakika yetti. İkinci yarıda en iyilerden biri oldu.
Sercan (3) "Futbolu bitmiş" dedirtecek kadar kendine güvenini yitirmiş. Topu almadan ne yapacağına karar verir iyi futbolcu. Sercan aldıktan sonra dahi kararsızdı. Bu yüzden "Timing/ Zamanlama" duyusunu yitirdi, onu savunanların işini kolaylaştırdı, her topu ezdi. Fatih Hocamın Sercan'ı kazanmak için özel bir terapi uygulaması, bunu düşünmüyorsa, kalan bir kaç gün içinde onu satıp mutlak çok iyi hatta iki santrfor transfer etmesi gerek. Çünkü bu iş Elmander ve Baros'la da olmaz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA