Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kubat'lı Dakikalar!..

Önce özür.. Geçen pazar, geleneksel seyircimiz bize ulaşamadı. CHP Kurultay'ına kurban gittik. SkyTurk Kurultay canlı yayınını tercih etti. Ben olsam etmezdim. Benim programım olduğu için değil.. Yaşamdan Dakikalar'ın doğuş sebebi "Alternatif program olmak" olduğu için.. "
Bu ülkede ezberlenen programları izlemek istemeyen bir, tek bir kişi varsa, onun için bir alternatif program yapalım ve bunu hangi kanal kabul ederse, orda yayınlayalım"
dedik.
İlk Kurtlar Vadisi, fırtına gibi eserken, bizim programı, tam da onun karşısına koymamız bir meydan okuma değil, "Dizi istemiyorum" diyen çok küçük bir azınlık bile varsa onların hakkına saygı duymaktı.
Pazar sabahı, CHP Kurultay'ını yayınlayan pek çok haber kanalı vardı. Bu kurultaya meraklı olanlar, onlardan birini seçebilirlerdi. Peki istemeyenler?. Onlar nereye bakacaklardı?.
Benim düşüncem bu olurdu. Hem reyting açısından.. Hem de Yaşamdan Dakikalar'ın yıllanmış pazar sabahı seyircisine saygıdan.. Neyse.. O kurumu yönetenlerin bir bildikleri vardır demem gerek bu noktada..
Bu hafta harika bir Kubat var, konuğumuz.. Kendi sazıyla.. Doyulmaz türküler söyledi.. Sohbeti de doyulmaz ha.. Programın bence doruk noktası, Rembrand sergisi dolayısı ile Nebil ekibinin hazırladığı videoydu.. Sabancı Müzesi Müdürü Dr. Nazan Ölçer'in "Sıradan vatandaş niçin sergi izlemeli" diye anlattıkları ve görüntüler harikaydı.
Bu gece, saat 21.00'de, pazar sabahı CHP Kurultayı olmazsa (Adamlar iki günde bir toplanıyor, belli mi olur), 10.00'da SkyTurk'teyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA