Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Oscar şakaları!..

Yatma saatim, normalde 11 gibi.. Allah, kayıt imkanı veren DigiTurk'ten razı olsun.. Saat 9'da Jay Leno, 10'da Conan O'Brian, 10.30'da da David Letterman'ın şovları var. 45 dakika sürüyor.. 15'er dakika, bireysel standupları.. 15'erden, yarım saat de, iki konukları ile sohbetleri.. Öyle saatler süren, bitmez tükenmez, insan uyutmaz gösteriler değil. Oscarlı oyuncu, Los Angeles'tan altı saat uçup bu program için New York'a geliyor. 15 dakika.. Hepsi 15 dakika..
Bu yüzden bu üç programı çok seviyor ve izliyorum. Kayıtları otomatik yapıyor DigiTurk Plus. Yatağa girdim mi, stand upları izliyorum, konuklardan ilgimi çekenleri izliyorum. Reklamlar dahil gerisi hızlı geçiş.. Bir saatte üçüne de bakıyorum. Bu arada beni de uyku bastırıyor zaten.. Mışıl..
Leno ve Conan Doğuş Gurubu televizyonlarında. Güncel. Letterman, DigiTurk'ün.. Bir ay geriden yayınlıyor bizimkiler.
Bu yüzden Leno ve Conan'ın Oscar şakalarını, neşeyle izledim. Letterman, hâlâ Sevgililer Günü'nde.. Oscar'a bakalım ne zaman gelir?.
Conan lafa "Artist dün gece 5 Oscar aldı.. Yani her seyirciye bir heykel düştü" diye başladı.
Medyam Demet Akalın'la dalga geçmek için Artist'in heykellerini kullandı ama, gişelerdeki felakete bakan yok. Sadece bizde değil, Amerika'da da öyleymiş demek. Conan "Filmi izleyen el kaldırsın" dedi. Koca salonda bir, tek bir el kalktı..
Jay Leno da Artist'le başladı..
"İster misiniz, bu beş heykel, Sessiz Film modasını geri getirsin?. Oysa bizim sessiz filmden önce sessiz seyirciye ihtiyacımız var.. Nedir o cep telefonu rezilliği salonlarda.." Aynen bizde öyle değil mi?. Göz alan ceplerle dakka başı tweet atmalar.. İ
şte Leno şakalarından bir kaçı.. "
Artist'i iyi ki Fransızlar yapmış. Amerikalılar yapsa, seneye "Artist 2, Artist 3, hem de surround ses sistemi ile çekilir, 'Bu defa konuşuyor' diye de ilan edilirdi." "Tören o kadar güzeldi ki hiç kimse dışarı çıkmaya teşebbüs etmedi. Jennifer Lopez'in memeleri hariç.." "Kadın saçlarının pek çoğu nasıl tepede toplanmıştı dikkat ettiniz mi?. Öyle sıkı sıkı çekilmiş ve en tepede öyle gergin bağlanmıştı ki, yüzlere botoks gereği kalmadı."
"Oscar gecesi, basketbolun da All Star yıllık şovu vardı. Amerika'nın güzelliğine bakar mısınız?. Hangi şımarık milyoneri izlemek istiyorsanız onu seçme hakkınız var.."
"Yabancı film Oscar'ı İran'a gitti. Ama heykel çıplak.. Ya İran'da taşlanırsa?.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA