Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çocuklar için..

Amerika "13 yaştan yukarı" demiş.. Bizim çocuklar çok daha olgun, çok daha iyi yetişmiş olmalı ki, biz kısıtlama koymamışız.. Gittiğimde yaş ortalaması 12 falan olan bir dolu salonda izledim, Yenilmezler/ Avengers'ı..
Bu Avengers bizim kuşağın TV'de keyifle izlediği Mr. Steed ve Miss Peel değil.. Amerikan çizgi romanlarının ünlü kahramanları..
Dünyayı kurtarmak için bir araya geliyorlar.. Falan filan..
Resmen falan filan.. İlk yarıda uyumamak için kendimi zor tuttum.. İkinci yarıda aksiyon sahneleri başladı da, biraz seyredecek şey çıktı ortaya..
Çok da iyi bir kadrosu var ha.. Samuel L. Jackson, Scarlet Johansson, Robert Downey Jr., Gwynet Paltrow daha kimler kimler..
Bir de üç boyutlu, ama bunların hiçbiri, filmi, 15 yaşından yukarılara getiremiyor..
Haa.. Yılların sinema yazarı dostlarım ve filme alt yazı yazanlar dahil.. Kaptan Amerika diye bir tip filmde de yok, çizgi romanlarda da.. Yahu adamda denizci hali var mı?.
Kaptan, Amerikan Kara Ordusunda Yüzbaşı rütbesi demektir, öğrenin artık. Adamın adı "Yüzbaşı Amerika.." "Yüzbaşı" yahu.. Yüzbaşı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA