Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ankara'nın tadı..

Kardeşim Kemal, gelin Nükhet, Ankara'dan geldiler.. Gece bir yere çıkarayım dedim, aklıma hemen 4 Levent Tenis Kulübü geldi.. Enfes yemekler, enfes müzik, enfes bahçe.. Daha ne olsun ki..
Aşkın Arsunan ve arkadaşlarının bu defa aralarına Mustafa Süder'i de alarak yaptıkları harikulade programı nasıl keyifle yaşadık.. Salı, çarşamba ordalar, ben her fırsatta gidiyorum, doyamıyorum.
Mezeler, ana yemekler, meyve ve tatlılar, içkiler.. Adam başı ortalama 50 lira gibi de komik bir hesap..
Ankaralılar nasıl teşekkür edeceklerini bilemediler..
Çıkarken boş masaları işaret etti, Kemal.. "Ankara'da olsa, bu fiyatlarla böyle bir geceye rezervasyonsuz gidemezsin. Şu hale bak" dedi, şaşkın şaşkın..
Kimse alınmasın, gücenmesin.. Ankara'yı tam 30 yıl önce terkettim. Oradaki kaliteyi İstanbul'da hâlâ yakalamış değilim..
Tenis gibi nispeten elit bir sporun kulübünde bile..
4 Levent'in Yönetim Kurulu'na ve geceleri düzenleyen Ali Kurt'a, müzik adına, lezzet adına, kalite adına bu mücadeleyi fedakarca verdikleri için teşekkür ederim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA