Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene adalet!..

"Bu ülkenin Anayasa'dan önce adalet reformuna ihtiyacı var" diye bas bas bağırıyorum yıllardır ve her gün beni doğrulayan örneklerle dolup taşıyor gazeteler.. Genç adam (Başbakanın da danışmanıymış) eve gelince eşini dövmeye başlamış.. Gürültü üst kata ulaşınca, orada oturan kızın halası "Ne oluyor" diye aşağı inmiş.. İnmesiyle o da yumrukları yemeye başlamış.. Öyle fazla kırık oluşmuş ki, ameliyata almışlar.. Durumu kritik. Peki genç adama ne olmuş?.
Karakoldan serbest!..
İki kadını döverek hastanelik eden adam, karakoldan serbest..
Yedi tane futbol özel hukukçusunun 19 konuda "Temiz" dediği Aziz Yıldırım'ın 10 aydır, milletvekili gazeteci Mustafa Balbay'ın, senelerdir, hem de hücrede tutuklu olduğu ülkede..
Daha kimler kimler, neden ve ne kadar yatacaklarını bilmeden tutuklular ve her geçen gün, dalga dalga yeni tutuklular geliyor.. Şimdi bu ülkede "Adalet" olduğuna, tek, bir tek kişiyi inandırabilir misiniz, Sayın Adalet Bakanım?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA