Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Böyle spor medyasına..

Yani yuh bize.. Hepimize.. Alayımıza.. Yazıklar olsun.. Utanma da kalmamış bizde..
Olimpiyata talibiz değil mi, 1990'dan beri, 20 yıldır.. Halt.. Bize Olimpiyatın "O" sunu verirlerse haramdır..
Anıl Çetin diye bir isim duydunuz mu?.
Yüz karası spor medyamızın tüm müdürlerine sorun, biri bilirse, kalemimi kırarım?.
Ulan biliyorsan niye yazmıyorsun?. O palavra transfer haberleriyle dolup taşan sayfalarında bir Dünya ve Avrupa Şampiyonuna yer yok mu?.
Dünya ve Avrupa Şampiyonu oldu, 13 Temmuz'da Macaristan'da Anıl Çetin.. Yelken, Laser 4.7 dalında.. Gençlerde.. 47 ülke yelkencileri yarıştılar..
Anıl Bodrum Yelken Kulübü'nün sporcusu.. Bütün medya Bodrum'da şu sıralar üstelik, bikinili ikoncan çekmek için.. Yahu bir kare de "Anıl" bassanız ya..
Kulübe destek olan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, haberi her gazeteye uçurmuş. Tıs yok.. Serdar Turgut yazları orda yaşar. Kolları sıvamış, tanıdığı herkesi aramış, mail, sms göndermiş.. Fatih Çekirge köşesinde bir yer ayırmış. Ben orda okuyup, internete daldım.. O sırada Serdar da aradı..
Şampiyonanın yapıldığı Balaton golü, dünyanın en sert parkurlarından.. Ortalama 5-10 knot esen ve zaman zaman fırtına hızına ulaşan rüzgar, sık sık yön değiştiriyor. Uzmanlar "Bu göl, yarışmacıların hem fizik, hem beyinsel, ruhsal güçlerini ortaya koymaları için bire bir" diyorlar.. Anıl'ın başarısı tam da bu ortamda işte..
Yahu Anıl.. Maça Kızı'na git. 50 liraya bir lahmacun al.. Bir İkoncan'ın arkasına falan otur.. Belki o zaman, bir gazetede, ya da bir ekranda seni görmemiz mümkün olabilir..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA