Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir Liam Neeson filmi..

Ben Liam Neeson'u severim.. Görüp de keyif almadığım filmi yoktur çünkü.. Unutamadıklarım da tonla.. Başta Schindler'in Listesi ve Michael Collins olmak üzere.. Yaşlandıkça aksiyon filmlerine merak sardı.. Ama yumruktan çok zekaya dayalı aksiyon filmlerine.. Onlarda da başarılı.. Non Stop bu seriden..
Film, biraz klostrofobik. Başından sonuna bir uçağın içinde geçiyor.. Neeson Uçak Güvenlik Görevlisi.. Filmin alt yazılarında Marshall, Mareşal diye tercüme edilmiş.. Karıştırmayın. Marshall, Amerikan sisteminde, kentlerdeki güvenlik şefinin adıdır. Kasabalarda Şerif derler ya.. Onun şehirlisi yani. Uçak New York'tan Londra'ya Non Stop uçuyor.
Bizim şefin, çok özel, yani gizli, yani sadece güvenlik görevlilerinin kullandığı hattan bir mesaj geliyor.. "Falanca hesaba 150 milyon dolar yatırılmasını sağlamazsan, bu uçakta her 20 dakikada bir kişi ölecek" diye.. Film de orda başlıyor. Çok zekice yazılmış bir senaryo ile de sonuna dek heyecanı ve gerilimi üst düzeyde tutarak sürüyor.
Yolculardan birinin, Türkiye'nin Yüzü seçilen Julianne Moore oluşu ilginç.. Biri de Türk gerçekten.. Özgür Teke.. Liam Neeson, İstanbul'da Taken 2'yi çekerken tanımış onu.. Destek olmuş. Filmde konuşması yok. Bu yüzden hangi yolcu bilmiyorum. Non Stop, yakınlarda uçak yolculuğu yapma niyeti olmayan herkese şiddetle tavsiye edeceğim bir "Zeka" filmi.. Yanında aksiyonu da olan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA