Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fiyasko!..

Yani bir dağ nasıl fare doğurur?. Şansal gibi bir kurt, bir usta, Türkiye Futbol Federasyonunu, hem de Türk futbolu nerdeyse çökerken karşısına alıp, saatlerce nasıl boş konuşur?. Nasıl dişe dokunur tek soru sormaz?. Nasıl, bir minik hamle ile çözülebilecek sorunları dahi gündeme getirmez?.
Bir de bir haftadır ilan ediyordu, "Her şeyi soracağım. Sizin de sormak istediğiniz soru varsa, gönderin onları da sorayım" diye..
Dişe dokunur hiçbir şey sormadı. Ya da "Danışıklı dövüş" oturduğu için sormadı.
Ertesi gün Başkanın kendi gazeteleri dahil, tüm yayın organlarına bakın.. Çözülmüş tek sorun okudunuz mu?. Ya da Başkan, sizin bilmediğiniz, yeni, tek bir şey söylemiş mi?.
"Haziranda yapılacak Federasyon seçimleri öncesi sıfırı tüketmiş bir başkana yeniden aday olma yolu açmak için bir tezgah" derim ama, Şansal'a, sevgili dostuma yakıştıramam, böyle bir alet olmayı.. O zaman neden Şansal?.
Neden sormadın, soramadın?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA