Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Galatasaray?..

Alican Kaya adlı okurdan bir mektup aldım.. "Atatürk Havalimanında çalışan biri olarak metro çıkışında mağazaları bulunan 3 büyük kulüpten neden Galatasaray ve Beşiktaş'a ait olanlar 2 aydır kapalı? Paraları kolay mı kazanıyorlar bunlar. Yazık değil mi verilen kiralara? Bu iki büyük kulüp de yanlış yönetimlerden ötürü borç batağındayken hala bu hataları yapmak bir Galatasaraylı olarak beni çok üzüyor. "Beni aydınlatmanızı rica ederim."
Sevgili Alican, Galatasaray'daki olup biten saçmalıkların, hatta ihanetlerin haddi hesabı yok..
Bilir misin ki, son iki yılda Galatasaray gelir rekoru kırdı. Hele geçen yıl, Dünyanın En Çok Para Kazanan 20 Kulübü arasına girdi.
En çok para kazanırken, en çok borca giren, hatta borç batağına düşen ve geleceğe kara kara bakan Galatasaray ne yaptı biliyor musun Alican..
O borç batağına düşüren Başkanı kongrede alkışladı.. O başkan haziran kongresinde yeniden seçilmek için kolları sıvadı. Buna karşılık, Galatasaray'ı dünyanın en çok para kazanan 20 kulübünden biri yapan, "Gelirler Sorumlusu" diyebileceğimiz Kerem Ertan gibi harika bir profesyonel yönetici, istifaya zorlandı. Ne zaman biliyor musun?.
O Havaalanı GalatasarayStore'un kapılarını kapadığı iki ay önce..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA