Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bahçeli!

"1 Kasım seçimlerinden de bu tablo çıkarsa ne olur?."
Günümüzde seçimlerle ilgilenen her zamankinden az.. Neden az?. Bu aslında çok ciddi bir araştırma konusu olmalı.. Sosyal siyasetçi bilim adamları konuşmalı.. Ama üniversitelerimiz susalı yıllar oldu. Profesörler artık bu ülkede yaşamıyorlar sanki.
Soru iş yerlerinde, kafelerde, sokaklarda soruluyor. Çünkü anketler de, tablonun fazla değişmeyeceğini gösteriyor..
Ayni tablo çıkarsa ne olacak?. Karmaşa aynen devam edecek. Çünkü MHP lideri Bahçeli her şeye "Hayır" diyor. En kara günde bile, işbirliğini geçin "Konuşmayı/ diyalogu" bile, alay ederek, dalga geçerek geri çeviriyor.
O zaman..
Ülkenin geleceği, sağlıklı ve istikrarlı bir hükümet kurulmasının yolu "Matematik olarak" 1 Kasım'da MHP'nin baraj altında kalmasından geçiyor.
O zaman Meclis'e 3 parti girer. Üç parti olunca, ya birisi, görünüşe göre AKP, yani merkez sağ tek başına iktidar olur, hükümet sorunu kalmaz. AKP tek başına olamazsa, CHP ve HDP'nin koalisyon kurup iktidar olacak sayıları var demektir. O zaman da Merkez Sol bir koalisyon kurulur.
Ya da, bugünkü havaya bakılırsa, milletin asıl umudu, beklentisi AKP/ CHP güçlü bir barış hükümeti memleketi yönetmeye başlar.
Matematik "MHP olmazsa, çözüm mutlak var" diyor. MHP olursa, her türlü çözüme de Bahçeli "Hayır" diyor.
O zaman?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA