Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas!..

Efendim sevgili dostum, kardeşim Yılmaz Erdoğan bir yeni film çekiyor.. Vizontele için Doğu'da bir köy kurmuştu ya.. Bu defa da batıda, Dalaman'da bir set yapmış, Necati (Akpınar) anlata anlata bitiremiyor.. Yılmaz'ın pahalı filmlerinin BKM'yi batırmasını önlemek için çırpınan Necati bile "Hıncal Ağbi bu seti görmelisin" deyince, ardından Yılmaz da bastırınca "Peki" dedim..
Gidiyorum, set görmeye.. (Bu yaştan sonra başka ne görmeye gidilir ki?.)
Eee!.. Yılmaz da artık bu büyük fedakarlığımı karşılıksız bırakmaz, filmin son jeneriğine, "Setimizi ziyaret eden Hıncal Uluç'a teşekkür" diye yazar artık..
Yani sevgili okurlar.. Dalaman günleri için kısa bir izin. Yarın kepenkler kapalı.. Cumartesi gene burdayız, Allah kısmet ederse..
(Bu arada.. Hayatta gördüğüm en güzel 10 filmden biri, Kelebeğin Rüyası, nihayet masrafını çıkarmış. Bilanço, sıfıra gelmiş. Müjdeler olsun!.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA