Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kerem'den..

Kerem Alışık'ın bana yolladığı mektubu aynen sunuyorum..

***

Hıncal ağabeyciğim;
Öyle bir dünü, böyle bir bugün ile o kadar güzel anlatmışsın ki etkilenmemek elde değil. Uykumdan kuş cıvıltılarıyla uyandım. Gözyaşlarıyla yıkadım yüzümü bu sabah.. Onun için belki de her zamankinden daha temizdi yüzüm. Her zamankinden farklı geldi kahvaltının tadı Hıncal ağabey; bana böyle bir bugün hediye ettiğin için teşekkür ediyorum sana.. Şefkatli derinlikli ve özgür kalemine sağlık.
Okuduklarımdan pek gururlandım pek mutlu oldum...
Öyle bir diyara öyle bir iklime götürdün ki beni nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. "Gel şu Kerem'i izle" diyen baba Sadri'nin ruhuna duygusuna olan aşkıma özlemime gittiğimi mi anlatsam Efes otelinin çimlerinde kaybettiğim çocukluğumda kaldığımdan mı söz etsem. Annemin bize öğrettiği cansiperane fedakarlığın, Baba Sadri'deki sevginin "Hıncal abi gel şu oyunu izle" diyen evlat Sadri'deki yansımasından duyduğum sevinci mi dile döksem. Bir okurun olarak sanatın her dalına köşende sıkça yer verdiğini bilirim. Senin gibi büyük gönüllü bir kültür sanat gönüllüsü tarafından 20 yıldır değerlerimizi ölümsüzleştirme adına sabırla inatla verdiğimiz mücadelenin görüldüğünü hissetmek, objektif bir gözün dikkatinden kaçmadığını görmek bizleri ve bizim gibi sanata hizmet edenleri mutlu ettiği kadar daha iyiyi daha güzeli yapma ve arama konusunda da fevkalade yüreklendiriyor.
Sen bıkmadan usanmadan izledikçe ve yazdıkça biz de daha çok üretmeye yaratmaya oynamaya daha büyük bir zevk ve arzu ile sanata sarılmaya devam edeceğiz.
Tüm ekip adına tekrar teşekkürlerimi sunuyor dostlukla sevgiyle eski bugünlerle kucaklıyorum seni...
Kerem Alışık..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA