Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Otyam’ı anarken..

Ölümsüz dostum, canım Fikret Ağabeyimi kaybedeli bir yıl olmuş.. Kendi ömrünü ve sanatını ona feda eden harika insan, eşi Filiz bir anma programı yapmış.. Çok geç haberim oldu ne yazık ki.. Zamanında haber veremedim.
Salı günü Antalya Hacı Bektaş Veli Vakfı'nda bir özel program yapılmış. İkinci etkinlik, cuma günü 19.00'da Antalya Fikret Otyam, Sanat Kültür Vakfı'nda düzenlenecek.
Bu arada, Antalya Fikret Otyam Galerisi'nin Belediye tarafından kapatıldığı haberini aldım ve çok şaşırdım. Otyam'la, bugünkü başkan Menderes Türel'in nasıl yakın olduklarını geçmişten bilirim. Hemen Türel Başkanı aradım..
"Olur mu öyle şey?. Mümkün mü?. Fikret Ağbiye sevgim bir yana, ben Antalya'yı müzeler kenti yapmaya azimliyim. 9 Müze projesine girişirken, Fikret Otyam Galerisi'ni kapar mıyım?. O bina tümüyle tadilata alındı.. Çalışmalar biter bitmez, galeri eskisinden güzel açılacak" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA