Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alp Yalman’ın beni niye sattığının resmidir!..

Bir dostun getirdiği dergi ve kapağı, 40 yıllık, hem de enseye tokat arkadaşım Alp Yalman'ın beni niye Dursun Özbek uğruna sattığını ortaya çıkardı.
Söylediği yalanlarla beni aldatan, sonra da Dursun Özbek'in yanında oturup pozlar veren Alp'in bana bu ihaneti niçin yaptığını bir türlü anlayamamış ve defalarca yazmış, 90'a adlı TV programımızda da defalarca sormuştum.
Florya'da hayalet gibi çalışmaya devam eden, meydana da kuklası Levent (Sen kimsin) Nazifoğlu'nu süren Alp, Galatasaray'ı batma ve satma noktasına getiren, son seçimde kendisine rakip olup, "Dazlak" oyları ile seçilen Dursun'u nasıl ve niçin destekliyor, bana söylediklerini inkâr eden tavrı ile, 40 yıllık dostunu niye satıyordu, nasıl anlayacaktım ki?.
İşte bu dergi ve bu kapak her şeyi ortaya çıkardı.
Dursun, Alp'i satın almıştı.
Nasıl mı?.
Alp'in yıllardan beri başında ve içinde olmaktan çok keyif aldığı bir "Veteran" takımı vardır. Onlarla toplanıp top oynar, turnuvalara katılır. Bu takım onun yaşamının rengidir.
Galatasaray Veteran Takımı, tabii Galatasaray kulübüne bağlı. Kulübün izni olmadan Galatasaray forması ve adıyla maç yapamaz.
Dursun'a birisi, Alp'in bu zaafını hatırlattı.
Galatasaray'ı yaşatmak için kaynak bulamayan, Florya ve Riva'yı satan, aldığı 500 milyonluk senedi 360 milyona kırdıran, buna rağmen kulübün borcunu, eskinin de ötesine yükselten ve kulübü meteliğe kurşun atar hale getiren Dursun, Alp'i satın almak için bir "Veteran Lokali" dayamış, döşemiş, kurdelasını da Alp'le kesmişti. Yetmemiş bir de "Veteran" adlı de luxe bir dergi çıkarmıştı.
Derginin sahibi olarak da Alp'in kuklası Levent nam zat gösterilmişti.
Alp'in yanında 40 yıllık dost Hıncal'ın değeri bir lokal, bir dergi kadardı işte!.
Hayırlı olsun Alp!.
Güle güle otur lokalinde e mi?.
Ama ara sıra Dursun oraya uğrarsa şu soruları sor bakalım..
1- Yabancı bir bağımsız denetim kuruluna yaptırdığı son 15 yılın mali durumu raporunu niçin açıklamıyor.
Korktuğu kişiler mi var, yoksa, kendi ayıpları da mı ortaya çıktı?.
2- Bu raporun açıklanmasını isteyen tüm yönetim kurulu üyelerini niçin istifa ettirdi?.
3- Kulübün son maddi varlıkları Riva ve Florya satıldığı, 500 milyonluk garanti senedi 360 milyona kırdırıldığı halde, kulübün borçları neden eksilmedi de arttı?.
4- Gene söz verdiği halde Galatasaray Adası'nı, hem de Anayasa'yı bile delerek büyüten, kapalı alanı, Boğaziçi İmar Yasası'nı hiçe sayarak misliyle arttıran kanun tanımaz, İstanbul Anakent Belediyesi ve Boğaziçi İmar'dan anlaşılmaz şekilde torpilli işgalci aleyhine Danıştay, tahliye ve yıkım kararı vermişken, bu karara, işgalci değil de Galatasaray kulübünün itiraz etmesi ve o yasa tanımaz işgalciye bir yıl daha adayı kullanma hakkı vermesi ne demektir?.
Dursun Özbek, işgalcinin vekili, Divan Başkanı İrfan, avukatı mıdır?.
Dursun işin başına Galatasaray'ın mallarını satmak, ona buna peşkeş çekmek için mi gelmiştir?.
5- Bugün kulübün mali durumunu bilenlerin sözü şudur.. "Galatasaray Kulübü fiilen batmıştır. Bu yalancı, bu aciz, bu sözünde durmayan ve durumu daha da ağırlaştıran işler yapan Başkan ve Yönetiminin batışı durdurması mümkün değildir. Tek çıkış yolu, kulübü yabancı bir yatırımcı gurubunun (Ki akla en yakını bir Katar şirketidir) satın almasıdır. Dışardan bu çok büyük mali yardım gelmezse, Galatasaray taraftarları seneye başka takım arasınlar!." Sor bakalım sana lokal açan Dursun Efendi bu sorulara niçin kamuoyu önünde cevap vermiyor da, şu gazete, bu televizyon dolaşıp, sordurduğu, pazarlıklı çanak sorularla millete hâlâ "Yalan" söylemeye devam ediyor?.
Ve sen Alp,
Bu kulübün gelmiş geçmiş en iyi başkanlarından biri olan adını "Bu Yalancı"ya destek olmak için kullanmaya utanmıyor musun?.
..Ve tabii, bir ucuz lokal uğruna 40 yıllık dostunu satmaya?.


İşte Alp Yalman, beni satmasına yeten Veteran Lokali açılışında kurdela kesiyor. Yanında onu bu kadar ucuza satın alan Başkan (!) Dursun.. Öte yanında Suada işgalcisinin avukatı Divan Başkanı İrfan, hemen arkasında Florya'daki kuklası iken, İgor Tudor'un resti ile yetkilerini ve konuşma hakkını kaybeden Levent (Sen kimsin) nam zat!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA