Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner (d. 1987, İstanbul), Türk oyuncu. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslıhan Güner (d. 1987, İstanbul), Türk oyuncu. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

9 Haziran 2013 tarihinde Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir.


Filmografi

Sırlar Dünyası - (2002)
Büyük Buluşma - (2004)
En İyi Arkadaşım - (2004)
The İmam - Zehra(2005)
Selena - Demeter (2006)
Esir Kalpler - (2006)
Eksi 18 - (2006)
Sevda Çiçeği - (2006)
Çemberimde Gül Oya - Dilek (2006)
Yuvamı Yıkamazsın - Pelin (2007)
Zeliha'nın Gözleri - Selma (Konuk Oyuncu) (2007)
Asi - Gonca Kozcuoğlu (2007)
Şefkat Tepe - Leyla (2010) - Yasemin (2013)
Sümela'nın Şifresi: Temel - Zuhal (2011)
Bir Zamanlar Osmanlı - Esma (2012)
Geceler Yarim Oldu - Gülcan
Moskova'nın Şifresi: Temel - Zuhal (2012)
Herşey Yolunda Merkez - Yasemin (2013)
Kızılelma - Azra (2014)
HABERLER Aslıhan Güner ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr’ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Toplam 06 Aslıhan Güner haberi sayfamızda bulunuyor.
BİZE ULAŞIN