MALZEMELER
Bir adet limon
10 adet kırmızı meyveler karışımı
15 adet buz küpü
3 demlik demlenmiş yeşil çay
Kırmızı meyveli sos için malzemeler;
250 gram kırmızı meyveler karışımı
Bir yemek kaşığı pudra şekeri
Bir su bardağı su
AŞÇININ NOTU
Kırmızı sosun daha tatlı olmasını istiyorsanız bir kaşık daha pudra şekeri ekleyebilirsiniz.
YAPILIŞI
Kırmızı meyveleri geniş ve derin bir tencereye alın. Pudra şekeri ve su ile meyveleri pişirin.
Karışım kaynayınca blender yardımıyla püre haline getirin.
Bir yandan yeşil çayı demleyin ve soğumaya bırakın.
Çayı koyacağınız sürahinin içine buzları atın.
Yeşil çayı, tane kırmızı meyveleri ve hazırladığınız kırmızı meyve sosunu sürahiye aktarın ve karıştırın.
Afiyet olsun...