Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Lüks otoda liderliği A-Serisi Sedan’la koruyacak

1997'DE A-Serisi ile kompakt sınıfa giriş yapan Mercedes- Benz, yıllar içerisinde başlı başına bir model ailesine dönüşen kompakt sınıf modellerinden 6 milyon adet sattı.
Marka, ailenin 7'inci üyesi A-Serisi Sedan ile ürün gamını genişletti.
Mercedes-Benz'in kompakt sınıftaki ilk sedan otomobili A-Serisi Sedan, Türkiye'de 246 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Yeni modelde bir dizel ve benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneği bulunuyor.
Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, A-Serisi Sedan'ın Türkiye'de başta gelen modellerden biri olacağına inandığını söyledi. A-Serisi Sedan'ın toplam satışları içinde yüzde 10'luk paya sahip olacağını ifade eden Bekdikhan, yeni model ile premium otomobil segmentindeki liderliklerini güçlendirerek, korumayı hedeflediklerini anlattı. Daralan pazara rağmen ilk beş ayda, önceki 3 yılda olduğu gibi premium pazar liderliği korumayı sürdürdüklerini belirten Bekdikhan, "A-Serisi Sedan'ın da etkisiyle premium kompakt sınıftaki liderliğini de yeniden kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA