Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mektuplarınız!..

Sizlerden her gün yüzlerce, bazı günlerde binlerce e-mail, ya da mektup almak beni ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz..
Çok keyifli bir kitap gibi nefes nefese okuyorum onları.. Bana ulaşmanın en emin yolu, e-mail, faks, ya da posta.. Yani yazılı.. İmzalı, içinde hakaret ve tehdit içermeyen her mektubu okuyorum. Ötesinin icabına önüme gelmeden bakılıyor.. Yani, küfür ve tehdit edenler boşuna zahmete girmesinler. Onları görmüyorum bile.. Bunu artık biliyorsunuz.
Şimdi sizden yeni ricalarım var..
Birincisi.. Lütfen büyük harfle yazmayın.. Büyük harfle yazılmış bir mektubu okumak çok zor. İkincisi.. Bir sayfayı geçmeyin.. Uzun mektuplara ne yazık ki vaktim olmuyor.
Üçüncüsü.. Maddi yardım ve iş isteyen mektuplar yazmayın.. Mümkün değil.. İş sahibi olmak için yıllardır benden medet uman akrabalarımı bilseniz şaşarsınız. Üstelik bunları yaptığımız zaman bu sütun İş Bulma Kurumu'na döner, başa çıkamam, böyle bir gücüm yok.. Okurken çok üzülüyorum, üzüldüğümle de kalıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA