Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yalancının Maksimumu!..

"15 yıl oldu Hıncal Ağabey, biliyor musun" dedi, Utku, kitabı bana uzatırken..
Bursalı iki delikanlının bana duvar yazılarını gönderdiklerinden bu yana 15 yıl olmuş..
Çok sevmiş, köşeme koymaya başlamıştım.. Bir gün "Biz uzun da yazarız ağabey" dediler.. Yazdılar.. Harikaydı.. Pazar günlerine, şimdi Güneş'in olduğu yerde yayınlamaya başladım..
Sabah okurları da sevdi, öyle sevdi ki, Hakan ile Utku benim köşeye sığmaz oldular. Günaydın'a taşındılar, kendi köşelerinin sahibi oldular.. Kimsenin yatağından geçmeden..
Bu altıncı kitapları..
Yalan üzerine mizah yapmışlar.. Günümüzde yalan, asıl gerçekken..
Hemen çoğumuzun başına gelen durumlar vardır. Panik içinde, alel acele bir şeyler söylemeğe çalışır ve saçmalarız.. Hakan ile Utku'nun mizahı bu durumlar üzerine..
Dansöze para sıkıştırırken karısına yakalanan koca.. Kadın iç çamaşırı defilesinde görülen evli erkek.. Ofis bilgisayarında porno siteye girmişken patrona yakalanan çalışan.. Erotik shoptan alışveriş yapan müşteri.. O durumda çocuklara yakalanan anne baba.. Sevişmek istemeyen kadınlar.. Burnunu karıştıranlar.. Cep telefonunda başka kadınların mesajları yakalanan kocalar.. Ayrılmak isteyen sevgililer.. Daha neler neler..
Bu yalanlardan birini bir yerde siz de kullanmışsanız şaşmayın.. Güleceksiniz okurken, ama bazılarını da aklınıza not edeceksiniz, yeri geldiğinde kullanmak için..
Harikasınız Hakan ile Utku.. Sizinle gurur duyduğumu biliyorsunuz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA