Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utandınız mı?..

Nasıl ittifak etmişti, maç gecesi geleceklerini Fenerbahçe'ye bağlayan Maraton ekibi, "Olcan kesin kırmızı" hükmünde..
Nasıl ittifak etmişti, Fener medyası ertesi gün..
Bir tek Kemal Belgin, bir de ben "Sarı, doğru karar" demiştik..
Kemal 90a'da tahta başına geçip çizdi de pozisyonu.. Ben Sabah.com.tr'deki Özge Aydın'la haftalık konuşmamda "Son adam diye bir kural yok. Öğrenin artık.." dedim.. "Bariz gol şansı" kuralın adı.. Oradaki "Bariz" sözcüğüne de dikkat.. "Hiç değilse tartışın yahu, cart diye kesip atmadan.. Pozisyonun 'Bariz' olup olmadığını yorum hakkı hakemdedir" deyin. Derler mi?.
Cüneyt Çakır'ı bitirecekler ki, ligin geri kalan tüm kritik haftalarında hakemler Fener için düdük çalarken kırk salavat getirsinler..
Ne oldu?. UEFA'nın hakem hocası geldi. "UEFA'ya örnek, derslik bir pozisyon bu. Cüneyt Çakır'ı kutlarım" dedi. "Kesin sarı" dedi.. Derse katılan tüm hakemler de ayağa kalkıp alkışladılar..
Geleceğin Fener Ceosu, Fener Teknik Direktörü ve Fener Futbol Direktöründen oluşan Maraton yorumcuları, bu hafta bakalım bu dersten söz edecek, "Bilmiyorduk öğrendik. Özür dileriz" diyecek, diyebilecekler mi, Aziz Bey'den izin alıp!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA