Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yalancılar!..

"Eylülden itibaren, bizim aracılığımızla gelen reklam mesajlarını engelleyeceğiz" dedi Turkcell bana.. "Öbür kurumlar aracılığı ile yollananlar da yeni yıla kadar çözümlenecek.."
Yalan.. 2015 martının yarısına geldik. Cep telefonumun ekranı hala pislikle doluyor..
Numaramı eline geçiren basıyor reklamı.. Bu ülkede yasak olan kumarhane reklamları yağmur gibi.. Yahu falanca ikoncanın eteği fazla açılmış diye 48 siteye erişim engelleniyor bu ülkede de, yasak olan kumarı reklamını hem de her cebe yollayanlar nasıl özgürce vatandaşı soyuyorlar?.
Maç seyrediyorsun ekran kirli..
Telefona bakıyorsun ekran kirli..
Ülkemde "Temizlik imandan gelir" diyenler iktidardayken hem de..
Bu arada..
Bende, bu ülkedeki ilk cep telefonlarından biri var. Turkcell'e o zaman "Numaramı gizli tutun" talimatı vermiştim. O talimat hala orda.. Ama Turkcellciler, sorana numaramı bangır bangır veriyorlar artık. Kendim denedim.. Öyle.. İntikam mı alıyorlar benden acaba?.
Bu arada, şurdan veya burdan numaramı ele geçirenlere bir kez daha..
Ekranda bir isim görmüyorsam, açmam, boşuna zahmet etmeyin.. Ben telekolik değilim. Zerre merak da etmem.
Cep telefonu benim özelimdir. Özelimin sınırlarını da ben çizerim.
Genelimde bana ulaşım yolları da bu köşede yazılı.. İş telefonu, iş sms ve mail adresilerinin hepsi bu köşenin içinde kayıtlı.. Numaramı benden bizzat almayanların bana tek ulaşım yolları o adresler..
Özelime girme hakkı kimseye verilmemiştir.. Hele de cebime!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA