Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çok şey güzel!.

"Her Şey Seninle Güzel" filmine çok çekinerek gitmiştim. Aslında çok sevdiğim ve izlemekten zevk aldığım Mert Fırat'ı sinemada bir daha görmek fırsatını kaçırmak istemiyordum.. Onun için gittim de, niye çekinerek?.
Çünkü film, 1998 yılında izlediğim "My Best Friend's Wedding"ten uyarlanmıştı. O filmde iki önemli kadın rollerini, o devirler aşık olduğum Julia Roberts ile, gene çok beğendiğim Cameron Diaz oynuyorlardı. Bizim filmde ise, hiç bilmediğim iki isim, Burcu Biricik ve Hazar Ergüçlü..
Kusura bakmasınlar.. Şöhretleri ekrandansa, benim ekranla ilgim yok. Ekran yıldızlarını tanımam pek. Bu yüzden Survivor Hakan'ı tanımayan da çıkabilir, şaşmamak ve kızmamak lazım.
Ama bir gittim ki, Julia'nın rolünde, Burcu Biricik harikalar yaratıyor. Adını bile hatırlamadığım baş erkek oyuncu da Mert Fırat, aslından da iyi.. Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum da iyi götürüyorlar.
Filme bir de özel sempati duydum ki, sebebi düğün sahnelerinin çekildiği ortam.. Urla'daki harika palmiye parkının içinde, arkadaşım kardeşim Can Odabaş'ın tesislerine bayılırım. Doya doya görmek hoş bir sürpriz oldu.
İyi uyarlanmış bir senaryo.. İyi çekilmiş bir film..
Bence gidin!. Türk filmlerine peşin hükümlü olanlar bile gitsin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA