Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haftanın oyuncusu

Bu haftanın oyuncusu kim olur diye düşündüğümde fazla zorlanmadım. Aklıma tek bir isim geldi: Tolga Sarıtaş.
Yani Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i... Engelli karakterleri oynamak kolay değildir. Önemli bir gözlem süreci, farklı bir vücut dili gerektirir. Tolga, genç yaşına rağmen bu işin altından başarıyla kalktı. Üstelik Cihangir son derece duygusal ve kırılgan bir karakterdi. Şehzade Mustafa'nın ölümünden en fazla etkilenen kişiydi. (Nitekim hastalığı ilerleyecek ve kısa süre sonra Halep'te ölecek) Özellikle son iki bölümde Tolga'nın oyunculuğu pırıl pırıl parladı.
Bu arada Halit Ergenç'in enfes performansını da görmezden geliyor değilim. Tolga'yı tercih etmemdeki sebep; naçizane, genç bir oyuncunun yüreğine moral ve enerji aşılamak. Eminim, ona yeni dizilerinde rol vermek isteyen yapımcılar, Şehzade Cihangir'in ölümünü dört gözle bekliyorlardır.
Son olarak; siz de benim gibi merak ediyor musunuz; bu toprak, Hürrem ile Rüstem Paşa'yı kusmadan nasıl kabul etti diye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA