Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mutlu'sun, mutlu...

Önceki gün, minik Asmin'in ameliyat parasının dolandırıcılar tarafından evinden çalınmasına çok üzülmüştüm. İnsanlığın geleceği adına umutlarım törpülenmişti. Ertesi gün bültenlerde izlediğim bir haber, keyfimi yerine getirdi. Bana "İnsanlık daha ölmemiş" dedirtti.
Tıpkı minik Asmin gibi 43 yaşındaki Hakan Yakan'ın da adeta 'hayatı' çalınmıştı. İki ayağı da tutmayan Yakan'ın engelliler için özel olarak imal edilmiş bisikleti, evinin önünden çalınmıştı. İki çocuk okutan Yakan, evine çakılıp kalmıştı.
Talihsiz adamın esareti tam 17 gün sürdü. Daha sonra Hollanda'dan bir hayırsever çıktı ve ona akü ile çalışan üç tekerlekli özel bir motosiklet hediye etti. Soyadını gizledi, isminin anılmasını bile istemedi. Yani 'gerçek' bir hayırseverdi. Hakan Yakan, isminin Mutlu olduğunu öğrendiği hayırsever vatandaş için kameralar karşısında dualarını sıralarken, gözlerinin içi gülüyordu: "Allah onu tüm ömrü boyunca adı gibi mutlu etsin..."
Sağol Mutlu kardeş. Emin ol sadece o engelli vatandaşı mutlu etmedin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA