MALZEMELER
5 adet dövülmüş biftek
200 gr. kıyma
1 adet soğan suyu
1 çay kaşığı tuz
Karabiber
1/2 adet pide
Sosu için:
3 çorba kaşığı
Teremyağ
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
Üzeri için:
2 çorba kaşığı
Teremyağ
Kıymayı soğan suyu ile karıştırın. Etleri, en altta ve en üstte et olacak şekilde aralarına kıyma yayarak üst üste dizin ve folyo kağıdına sarıp derin dondurucuda dondurun. Pişireceğiniz zaman çıkartıp keskin bir bıçakla ince dilimlere ayırıp yağsız tavada kızartın, sıcakken tuz ve karabiber serpin. Sosunu yapmak için Teremyağ ve salçayı kavurup üzerine su ekleyerek biraz pişirin, tuzunu ayarlayın. Pideleri dilimleyip servis tabaklarına koyun, üzerine dönerleri koyup sosu gezdirin, üzerine erimiş Teremyağ gezdirip servis yapın.