Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sahada davetiye dağıtanı tanıyalım

Tüm Türkiye, derbideki olaylarda gözaltına alınan A.D.'nin "Sahaya düğün davetiyemi vermek için girmiştim" açıklamasına gülüyor.
O üzücü olayların tek tesellisi A.D.'nin açıklaması ama komedinin devamı var. (Bu arada A.D.'yi TV'ye çıkaran büyük iş yapar.)
A.D.'nin Denizlispor amigosu olduğunu, çıkan ilk haberlerden öğrenmiştik, Facebook sayfasının ilgi alanında ise Galatasaray yazıyormuş.
A.D., maçtan önce de Yıldırım Demirören'e düğün davetiyesini vermiş, amigo olduğu için de Federasyon Başkanı'nı tanıyormuş.
Tabii bunlar onun iddiaları!
A.D.'nin sahada önce koltuk fırlatanların arasında olduğu, sonra da soyunma odalarının önünde Fatih Terim'e sarılarak şampiyonluğu kutladığı ise kesin. Görüntüler Lig TV'de varmış!
Ayrıca A.D. TV'deki izdivaç programlarının vazgeçilmez konuklarındanmış. Ve gelelim filmin en komik bölümüne: A.D'nin ismini gizli tutan bir arkadaşı aynen şunları söyledi:
"A.D. maç sonunda bana 'Uzun zamandır yüzümü ekranlarda gösteremiyorum, ben sahaya gireceğim' dedi. Ben de, 'Yapma, başına iş alırsın' dedim ama dinlemedi."

DÜĞÜNÜ HAZİRAN'DAYMIŞ
A.D. kardeş, kimsin sen yahu?
Hayatımıza renk kattığın kesin ama yaptıkların ve kişiliğinde barındırdığın absürt ayrıntıların çokluğu, Woody Allen filmlerinde bile yok!
Belki de A.D. Türkiye'nin tek kişilik özeti.
Aynı anda 50 bin kişiye biber gazı başka hangi ülke de sıkılır? Günlerce tartışılıp siyasetin meselesi haline gelen olaylarda tutuklanan 48 kişiden 47'si de sadece bu ülkede serbest bırakılır vs. Yani A.D. de bu toprağın insanı!
Bu arada A.D.'nin düğünü Haziran'daymış. Ne düğünmüş arkadaş, tüm Türkiye öğrendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA