Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Görünmez kaza mı, yoksa...

James Bond, İstanbul'a gelmiş, motosikletle damdan dama atlıyor... Kurulan platoda otomobiller çarpışıyor, kamyonlar havaya uçuyor. Dünyanın en önemli aksiyon filminde kimsenin burnu kanamıyor.
Biz beşte dördü okulun içinde geçen gençlik dizisi çekiyoruz; Bir ölü, iki yaralı...
Kaza henüz soruşturma aşamasında. Söylenenlere göre; dizi için görevlendirilen servis minibüsünün gece yarısı freni patlamış. Kaldırımda sohbet eden ekibin arasına dalmış. İkisini altına almış...
Görünmez kaza mı? Bilemem... Bildiğim, pek çok dizi setinde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığı... Dahası, insanların bitmek tükenmek bilmeyen gece yarısı mesaileri nedeniyle sette herkesin uyurgezer gibi dolaştığı...
Daha iki gün önce bu sütunlarda Ece Uslu'nun set yorgunluğundan hastaneye kaldırılması olayını vesile ederek, 'Böyle giderse setlerde seri ölümler başlayacak' diye yazmıştım. Umarım, Arka Sıradakiler setinde yaşanan olay sadece bir 'görünmez kazanın' sonucudur.
26 yaşında hayata gözlerini yuman sanat yönetmeni asistanı Selin Erdem'e Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Bir başka dileğim ise bir daha aynı konuyla ilgili olarak "Ben demiştim" dememek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA