Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Bekir Coşkun?

Huylu huyundan vazgeçmez... AK Parti'ye oy verenler için "göbeğini kaşıyan adam" diyen köşe yazarı Bekir Coşkun... Sekiz yıl sonra, "arkandaki inek gibi oy çoğunluğu anlasa da, anlamasa da..." ibaresine kullanarak el yükseltti.
Tamam da bu "inekler" çok tuhaf: 2002'de oranları yüzde 34'tü... 2007'de yüzde 46 oldular... 2011'de yüzde 50'ye vardılar... Derken 2015'te yüzde 41'e indiler. Adeta insan gibi davranıyorlar.
Anlaşılmayan nokta ise şu: AK Parti'ye oy veren inekleşiyorsa, oy vermekten vazgeçen neye dönüşüyor? Koyun? Domuz? Çakal?
Bekir Beyin, çok sevdiği Pako'su vardı. Yoksa ineklikten çıkanlar köpekleşiyor mu? Ama yok... O kitle, partiye sadakat göstermediğine göre "köpek" değil, "nankör kedi" olsa gerek.
Şakalarla olayı daha fazla hafifletmeyelim. İğnelemeyi anlarım da... Hakaretler yağdırarak siyasi mücadele mi yapılırmış? Saçmalığın ve terbiyesizliğin bu kadarı çok fazla değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA